Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken Mechanisatietechniek Genderen-Mechanisatietechniek Veiligheidsjuk Stalen-trappen

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Laadbrug op maat ontwikkeld door Mechanisatietechniek van Genderen B.V.

Laadbrug op maat ontwikkeld door Mechanisatietechniek van Genderen B.V.Producent van laadbruggen nodig om een laadbrug op maat te laten maken? Een laadbrug nodig in een speciale lange of brede uitvoering? Wat uw wensen ook zijn, Mechanisatietechniek van Genderen B.V. is een betrouwbare partner voor logistiek en industrie en voorziet hier graag in. Heeft u al een laadbrug? Wil u deze na laten kijken of is er onderhoud nodig? Wij komen op locatie om onderhoudswerkzaamheden aan uw laadbrug te plegen. Ons team specialisten heeft jarenlange ervaring op dit gebied en biedt een passende oplossing. Meer te weten te komen over ons bedrijf? Neem dan een kijkje op onze website. Ook kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Laadbrug METEC

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. bouwt al sinds 1984 laadbruggen. Sinds dien zijn onze METEC laadbruggen niet meer weg te denken. Dit komt mede door de diverse voordelige kenmerken die een laadbrug van ons bevat:

  • Robuuste uitvoering
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Aangepast aan uw wensen

Of het nu gaat om een normale uitvoering van 7 of 10 ton of een speciaal langere uitvoering, wij passen het aan uw wensen aan. Wilt u graag een hekwerk of afrijbeveiliging gemonteerd hebben? Door onze maatwerkservice kunnen wij een laadbrug met hekwerk produceren.

Laadbrug op maat

Laadbrug op maat laten maken? Ga voor zekerheid en kies voor de METEC producten. Naast laadbruggen kunnen wij diverse andere producten ontwikkelen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Copyright © 2021 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index