Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken Mechanisatietechniek Genderen-Mechanisatietechniek Veiligheidsjuk Stalen-trappen

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Laadbruggen van Mechanisatietechniek van Genderen B.V. in de buurt van De Zilk

Laadbruggen van Mechanisatietechniek van Genderen B.V. in de buurt van De ZilkLaadbruggen laten inspecteren in de buurt van De Zilk? Zeker zijn van optimale werking en veiligheid? Als het gaat om laadbruggen moet u beslist bij Mechanisatietechniek van Genderen B.V. in de buurt van De Zilk zijn. Mechanisatietechniek van Genderen B.V. is al sinds 1984 hét aangewezen adres als het gaat om het op maat ontwikkelen, onderhouden, inspecteren en repareren van laadbruggen. Jaarlijks kunnen wij een inspectie van uw laadbrug verzorgen waarna aan u een inspectiecertificaat wordt verstrekt. Hierdoor bent u er zeker van dat u de brug weer zonder problemen kunt gebruiken. Deze service verzorgt ons team specialisten op locatie in de buurt van De Zilk en omgeving. Innovatief, gekwalificeerd en overal inzetbaar zijn sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor ons bedrijf. Mede hierdoor zijn wij met onze laadbruggen uitgegroeid tot een bekend begrip in De Zilk en omgeving.

Laadbruggen sinds 1984

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. bouwt al sinds 1984 laadbruggen. Onze METEC laadbruggen zijn vandaag de dag voor vele klanten in De Zilk en omgeving niet meer weg te denken. Wij ontwikkelen namelijk laadbruggen in een robuuste uitvoering, geconstrueerd voor een lange, onderhoudsarme levensduur. Deze onderscheiden zich van de bestaande standaard laadbruggen. Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten uitvoeringen zoals:

  • Een bepaalde tonnage
  • Een langer bovenvlak
  • Een breder rijvlak
  • Met luchtbanden of massieve banden
  • Met gele hoofdliggers of hoofdliggers in uw bedrijfskleur

Met maatwerk onderscheiden wij ons van de rest. Indien gewenst kunnen we zelfs een hekwerk of afrijbeveiliging op een laadbrug monteren. Alles is bespreekbaar. Uw wens is onze zorg.

Veilige laadbruggen

Bij het ontwikkelen van laadbruggen in onze werkplaats in de buurt van De Zilk staan kwaliteit en klant specifieke wensen centraal. De rijvloer van onze laadbrug is voorzien van stalen kokerprofielen met gripregels die een optimaal klimmend vermogen aan de heftruck geven. Daarbij is rekening gehouden met slecht weer. Ook de hoogte is verstelbaar door middel van mechanische bediening. Kies voor kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid en kies voor METEC laadbruggen in de buurt van De Zilk.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index