Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken Mechanisatietechniek Genderen-Mechanisatietechniek Veiligheidsjuk Stalen-trappen

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Veiligheidsjuk op locatie laten onderhouden in de buurt van Waarder? Mechanisatietechniek van Genderen B.V. is u van dienst

Veiligheidsjuk op locatie late onderhouden in de buurt van Waarder? Mechanisatietechniek van Genderen B.V. is u van dienstVeiligheidsjuk nodig ter ondersteuning van afzetbakken- en containers? Een specialist in de buurt van Waarder dat een maatwerk veiligheidsjuk kan maken? Mechanisatietechniek van Genderen B.V. is al meer dan 40 jaar producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Door onze manier van werken, kwaliteit en hoogwaardige producten zijn wij uitgegroeid tot een bekend begrip in Waarder en omgeving. Naast het produceren van genoemde producten kunnen wij onderhoud en inspectie verzorgen. Hierdoor verzekeren wij een langere levensduur en optimale veiligheid.

In hoogte verstelbare veiligheidsjuk

Een METEC veiligheidsjuk is een veilige, stabiele oplossing om uw afzetbak of afzetcontainer te parkeren, waardoor er veilig geladen en gelost kan worden. De ontwikkeling hiervan verzorgen wij in eigen beheer in de buurt van Waarder. Deze bevatten de volgende voordelige eigenschappen:

  • In hoogte verstelbaar van 90 tot 125 cm
  • Belastbaar tot 5 ton
  • Eenvoudig ter verrijden
  • Gemakkelijk in positie te brengen

Door middel van een simpele handbeweging kunt u een veiligheidsjuk op de juiste plek en hoogte plaatsen.

Stabiele veiligheidsjuk

Als u kiest voor een METEC veiligheidsjuk van Mechanisatietechniek van Genderen B.V. in de buurt van Waarder bent u zeker van een veilige, stabiele oplossing om uw trailer te ondersteunen. Daarnaast zijn alle veiligheidsjukken voorzien van een CE-Markering. Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten. Meer informatie? Vraag een offerte aan via onze website. Graag denken we met u mee om een passende oplossing te bieden.

Laat uw reactie achter

Copyright © 2021 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index