Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken
Mechanisatietechniek
Genderen-Mechanisatietechniek
Veiligheidsjuk
Stalen-trappen
Slider tekst

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
laadbruggen tekst

METEC Laadbruggen

In 1984 werd door ons de eerste METEC laadbrug gebouwd. Als alternatief voor de bestaande laadbruggen met rijroosters werd door ons een laadbrug ontworpen in een robuuste uitvoering, geconstrueerd voor een lange, onderhoudsarme levensduur. Een METEC laadbrug wordt standaard geleverd in 7 tot maximaal 15 tons uitvoering. Indien gewenst behoort een hoger tonnage tot de mogelijkheden(20 ton). Wilt u de laadbrug in een langere of bredere uitvoering? De standaardbreedte van de rijvlak is 2,0 meter maar ook een breedte van 3,4 meter behoord tot de mogelijkheden. Wij kunnen de laadbruggen geheel aanpassen aan uw wensen. Ook aanbrengen van een hekwerk of een vlak bovendeel op de laadbrug is mogelijk.

METEC Laadbruggen met mechnische verstelling

De rijvloer van onze laadbrug is voorzien van stalen kokerprofielen met gripregels die een optimaal klimmend vermogen van de heftruck garanderen, ook bij slecht weer. De laadbrug is in hoogte verstelbaar en de verstelling van de laadbrug is mechanisch uitgevoerd. Met een simpele handbeweging kan de verstelling tot stand worden gebracht. In tegenstelling tot een hydraulische verstelling vereist onze mechanische verstelling geen duur onderhoud. Het onderstel is standaard voorzien van luchtbanden maar kan als optie ook worden uitgevoerd met massieve banden. Standaard wordt de laadbrug geleverd in de kleur zwart met gele hoofdliggers. Tegen een geringe meerprijs kunnen wij de hoofdliggers ook voorzien van uw eigen bedrijfskleur.

Jaarlijkse inspectie van uw laadbrug

Jaarlijks kunnen wij een inspectie van uw laadbrug verzorgen waarna aan u een inspectiecertificaat wordt verstrekt. Een METEC laadbrug gebruikt u vele jaren zonder problemen!

Jaarlijkse inspectie Laadbrug 12 ton Metec METEC LaadbrugJaarlijkse inspectie Laadbrug 20 ton Metec 

Jaarlijkse inspectie Laadbrug 9 ton Metec Mechanische versnelling Laadbruggen met mechanische versnelling

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.

Copyright © 2024 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index