Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken
Mechanisatietechniek
Genderen-Mechanisatietechniek
Veiligheidsjuk
Stalen-trappen
Slider tekst

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
Rijswijk

Laadbrug laten maken, onderhouden en repareren in de buurt van Rijswijk?

Laadbrug op maat laten ontwikkelen door dé specialist van Rijswijk en omgeving? Wilt u een zware laadbrug in een speciale brede uitvoering? Hiervoor moet u beslist bij Mechanisatietechniek van Genderen B.V. zijn. Mechanisatietechniek van Genderen B.V. houdt zich al sinds 1984 bezig met het ontwikkelen van op maat gemaakte laadbruggen. Een METEC laadbrug is dan ook uitgegroeid tot een bekend begrip in Rijswijk en omgeving. Naast een nieuwe laadbrug kunt u bij ons een gebruikte METEC laadbrug kopen. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het aanbod. Ook van een gebruikte laadbrug heeft u immers jarenlang plezier.

Laadbrug op maat

Als u kiest voor een METEC laadbrug ontwikkelen wij deze in eigen productie in de buurt van Rijswijk. Deze worden standaard geleverd in een 7 of 10 tons uitvoering. Indien gewenst behoort een hoger tonnage tot de mogelijkheden. Naast een hoger tonnage kunt u kiezen voor een bredere of langere uitvoering. Welke uitvoering u ook kiest, een METEC laadbrug biedt de volgende voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Veilig (ook bij slecht weer)

Veiligheid staat centraal. De rijvloer van onze laadbrug is voorzien van stalen kokerprofielen met gripregels die een optimaal klimmend vermogen van de heftruck garanderen. Ook bij slecht weer.

Laadbrug onderhoud en inspectie

Veiligheid is ook bij een laadbrug van groot belang. Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van inspectie en onderhoud voor laadbruggen op locatie in de buurt van Rijswijk en omgeving. Voor verantwoord gebruik en veiligheid is dit van belang. Met onze servicedienst kunnen wij op locatie komen. Eventueel kleine reparaties kunnen wij ook op locatie uitvoeren. Meer informatie of een afspraak? Neem contact met ons op. Als het gaat om laadbruggen zijn wij beslist dé aangewezen partij in de buurt van Rijswijk en omgeving.

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
Laadbrug laten maken, onderhouden en repareren in de buurt van Rijswijk?

Stel uw vraag

Laadbrug op maat | Rijswijk

Copyright © 2023 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index