Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken
Mechanisatietechniek
Genderen-Mechanisatietechniek
Veiligheidsjuk
Stalen-trappen
Slider tekst

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
Laadbruggen

Nieuwe of gebruikte METEC laadbruggen

Nieuwe of gebruikte laadbruggen kopen? Een robuuste, veilige laadbrug met een lange levensduur? Hiervoor moet u beslist bij Mechanisatietechniek van Genderen B.V. zijn. Mechanisatietechniek van Genderen B.V. is namelijk al vele jaren actief in het ontwikkelen van laadbruggen op maat. Wij weten als geen ander waar laadbruggen aan moeten voldoen als het gaat om functionele eigenschappen en veiligheid. Naast laadbruggen kunnen wij nog andere producten fabriceren. Wij zijn overal inzetbaar. Op onze website kunt u meer lezen over ons bedrijf en onze werkzaamheden. Waar u ook voor kiest, wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Verstelbare laadbruggen

Laadbruggen die wij op maat maken zijn in hoogte verstelbaar. De verstelling van onze laadbruggen is mechanisch uitgevoerd. Op deze wijze kan de brug met een eenvoudige handbeweging in de juiste stand worden gezet. Naast deze eenvoudige wijze van bediening biedt dit nog een voordeel: in tegenstelling tot een hydraulische verstelling vereist onze mechanische verstelling geen duur onderhoud. Dit bespaart u kosten en tijd. Laadbruggen worden tevens standaard voorzien van:

  • Luchtbanden
  • gele hoofdliggers
  • 7 tot 10 tons uitvoering

Afhankelijk van uw wensen kunt u ook kiezen voor laadbruggen met massieve banden en hoofdliggers in uw eigen bedrijfskleur. Alles in overleg tegen een kleine meerprijs.

Meer informatie over laadbruggen? Laadbruggen laten maken, inspecteren of onderhouden? Als betrouwbare partner voor logistiek en industrie is Mechanisatietechniek van Genderen B.V u graag van dienst.

Maak a.u.b. uw keuze

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
Nieuwe of gebruikte METEC laadbruggen

Copyright © 2024 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index