Uw vertrouwde adres voor laadbruggen en veiligheidsjukken
Veiligheidsjukken
Mechanisatietechniek
Genderen-Mechanisatietechniek
Veiligheidsjuk
Stalen-trappen
Slider tekst

Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten.

Producent van onder andere containerlaadbruggen, laadkleppen, veiligheidsjukken en laadbordessen. Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. uw vertrouwde adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden.

Lees Meer Offerte Aanvragen

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
Veiligheidsjuk

Veiligheidsjuk geproduceerd door Mechanisatietechniek van Genderen B.V.

Veiligheidsjuk naar wens laten produceren van hoogwaardige kwaliteit? Zoekt u een specialist die in uw wensen kan voorzien? Zoek dan niet verder en neem contact op met Mechanisatietechniek van Genderen B.V. Wij zijn namelijk al meer dan 40 jaar hét aangewezen adres voor al uw las- draai- en freeswerkzaamheden. Hiermee kunnen wij de volgende producten ontwikkelen:

  • Veiligheidsjukken
  • Laadkleppen
  • Laadbordessen
  • Containerlaadbruggen

Naast het ontwikkelen van een veiligheidsjuk en de andere genoemde producten kunnen wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Dit verzorgen wij op de door u gewenste locatie. Wat uw wensen ook zijn, we denken graag met u mee.

Veiligheidsjuk 5 ton

Een METEC veiligheidsjuk wordt door ons op maat geproduceerd ter ondersteuning van zogenoemde afzetbakken en afzetcontainers. Deze kunnen belast worden tot 5 ton en zijn in hoogte verstelbaar van 90 cm tot 125 cm. Dit kan gerealiseerd worden met een simpele handbeweging. Nog een voordeel van een veiligheidsjuk is dat deze eenvoudig verrijdbaar is. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk op de juiste positie geplaatst worden. Kies voor kwaliteit, gebruiksgemak en veiligheid en laat een veiligheidsjuk maken door Mechanisatietechniek van Genderen B.V. Wij zijn hét vertrouwde adres voor al uw logistieke produkten.

Maak a.u.b. uw keuze

Mechanisatietechniek van Genderen B.V. logo
Mechanisatietechniek van Genderen B.V.
Veiligheidsjuk geproduceerd door Mechanisatietechniek van Genderen B.V.

Copyright © 2024 Mechanisatietechniek van Genderen B.V. - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Sitemap | Site Index